Retail fulfilment

Wat is retail Fulfilment?

Bij B2B verzendt u rechtstreeks naar andere bedrijven en niet naar een particuliere klant. Om die reden gaat het bij B2B vaker over meerdere, verschillende artikelen en zelfs artikelen in bulk. Dit kan dus ook gaan over het verzenden van paletten. Een ervaren fulfilmentpartner is daarom van onschatbare waarde bij retail fulfilment, om ook grotere volumes naar retailers of distributiecentra te kunnen versturen.  

Soms vraagt retail fulfilment wat extra aandacht, bijvoorbeeld met douanepapieren van/voor buitenlandse zendingen. Met onze B2B-logistiek verzorgen wij graag het hele proces voor u. U wilt uiteraard ook dat de klant zo snel, correct en efficiënt mogelijk zijn bestelling krijgt. Fulfilmentservice zoals het hoort!

QUALITY
SERVICE
TIMING
Cross Docking

Bij B2B kan u ook gemakkelijk gebruik maken van cross docking. Dit wil zeggen dat u geen gebruik maakt van onze opslag. De inkomende goederen worden onmiddellijk voorzien van een verzendlabel en gelost bij de uitgaande goederen. Zo bent u zeker van een snelle verwerking en een vlot proces dankzij een perfecte coördinatie tussen alle betrokken partijen. Uw logistieke stromen worden perfect op elkaar afgestemd. Befulfilment verzekert u een veilige bezorging bij uw klanten, tegen een scherp tarief.

Contacteer ons